Szemezgetés

A Meska kézműves portál egyik szemezgetőjében jelent meg egy ékszerem TaGart jóvoltából. Köszönöm! :)

okt. 31, 2016

Bankkártya is elfogadva

Mától bankkártyás fizetésre is lehetőség van a Meska boltomban! A bankkártyás fizetés által gyorsabb lehet a tranzakció, így hamarabb megérkezhet a termék a vásárlóhoz.

A Meska folyamatos frissítéseinek hála már több újdonsággal megkönnyítette a vásárlást és az eladást is kézműves portálján. Korábban a Webox automatát hozta be, mint szállítási módot, ezzel is újabb lehetőségeket nyitva. A dizájn is frissült a napokban, stílusosabb, modernebb megjelenést biztosítva a boltoknak és termékeiknek. Köszönjük Meska! :)

okt. 31, 2016

Üvegcsék ajándékba

Palackba zárt energia érkezett a Meska boltba. A kristályokat tartalmazó kis üvegcséket elhelyezheted az íróasztalodon, a nappaliban, vagy ahol csak szeretnéd.

Mindenhol jól mutatnak, de érdemes oda tenni őket, ahol sokat tartózkodsz. Választhatsz horoszkóp, vagy hatás szerint is, minden korosztály és nem számára remek ajándék lehet!

Megvásárolhatók a Meska boltomban.

okt. 30, 2016

Nem csak könyvmolyoknak!

Könyvjelzők érkeztek a Meska boltba! Színes mandalával, ásványok és kristályok hozzáadásával készültek, és már meg is vásárolhatók!

A könyvjelzőkön szereplő idézetek illenek a bennük található ásványok által kifejtett hatáshoz. Egyelőre négy ásvánnyal indult a gyártás, de hamarosan érkeznek az újabbak is. Sőt, ha kinéztél magadnak egy ásványt, nyugodtan rendeld meg egyedi termékedet a "Kapcsolat" menüben!


A könyvjelzők elérhetők a Meska boltban.

okt. 30, 2016

Újdonságok érkeztek!

Új karkötők érkeztek! Új stílus, és a már régen áhított arany színű elemek dobják fel az újdonságokat, amelyek már elérhetők a Meska boltban!

A karkötőt ezúttal a kényelem érdekében damilgumira fűztem, 8mm-es ásványgyöngyökkel, fekete vagy barna fagolyókkal. A makramés karkötőkhöz képest könnyebb őket fel- és levenni, de a fonál természetességét a fagolyókkal próbáltam pótolni.

Megvásárolhatók a Meska boltban.

okt. 29, 2016

Angyal medálok

A Karácsony közeledtével nem is jöhetnek jobbkor az angyalka medálok. Tíz különböző ásvánnyal készült védő angyal medál került a boltba!

Az angyalok segítőként, védelmezőként vannak jelen mindennapjainkban, még ha sokan nem is látjuk őket, vagy nem is hiszünk bennük. Ez a medál a jelenlétüket igyekszik szimbolizálni, a védelmüket szeretné erősíteni.
Az angyalka medált úgy állítottam össze, hogy tartalmaz nikkelmentes elemeket, mint a karika és a szerelőpálca, de a gyöngykupakok és a szárnyak gondot okozhatnak a fémallergiásoknak.

Az angyalkák megvásárolhatók a Meska boltomban.

okt. 29, 2016

Termékek a Meskán

Megérkeztek a karkötők a Meska boltomba. A makramé technikával készült karkötők színes, viaszolt fonállal készültek, sokszínű ásvány felhasználásával.

A makramé technika a Leelian Design fő profilja volt, ezért ezek kerülhettek fel elsőként. Ezeket követik majd az új stílust képviselő karkötők, medálok és nyakláncok. De az ékszereknél sem állok meg, újdonságokat is szeretnék feltölteni minél hamarabb!

A makramés karkötők megvásárolhatók a Meska boltomban.

 

okt. 28, 2016

Elkészült a weboldal

Végre elkészült a Szivárványfa Kreatív Műhely új, színes weboldala. A Leelian Design profilt immár bővebb, sokszínűbb arculatra váltottam.

Habár még néhány menüpont alatt a "Feltöltés alatt" szöveg látható, mégis minden nap sikerül valamit hozzáadni az oldalhoz. A Meska bolt feltöltése és kínálatának bővítése kapja most a legfőbb hangsúlyt, majd azt követi az oldal újdonságokkal történő kiegészítése. Aki nem akar lemaradni a frissítésekről, érdemes feliratkoznia a hírlevélre! Levelet legsűrűbben hetente küldök, nem kell számítani a postaláda betelésére. :)


Hamarosan újra jelentkezek!

okt. 27, 2016
Template by JoomlaShine